Orgazm Olamıyorum

5 Ekim 2020

Sevgili Dostlarım,

Hepinize Merhaba. İşte yine tabu konulardan bir tanesiyle beraberiz.

“Seda, ne yaparsam yapayım, bir erkekle birlikte olurken orgazma ulaşamıyorum. Sadece kendi kendime dokunurken tatmin olabiliyorum.”

Ya da başka cümleler de var. Çok sık duyduğum:

“Sadece klitoral orgazmı yaşayabiliyorum ancak vajinal bir haz alamıyorum. Çoklu orgazm olabilen kadınlar varmış. Ben neden öyle değilim? Çok öfkeliyim. Hayal kırıklığı içindeyim.”

Sevgili hanımlar, bu söylediğim problemler, hele ki hazzın yanından bile geçemeyenler, vajinismus olanlar, duygularını hissedemeyen donuk kalanlar için çok önemli. Çünkü her biri, gerçek bir Tanrıça duruşunu elde etmenize, ve en önemlisi de kadınlığın en güçlü ve gizli yanlarından biri olan rahim gücünü tam olarak kullanabilmekten sizi alıkoyar.

Rahim gücü derken, doğurganlığı kast etmiyorum. Bereket enerjinizi, yaratıcılığınızı,  uzun ve sağlıklı yaşama sırrınızı, rahminizin anti-aging etkisini, beyin orgazmınızı, kalbinizin tam olarak ilahi sevgiye açılmasını ve nihayet İlahi Güç ile çok daha yakın temasta bulunabilmenizi sağlayacak olan haz dolu enerjiden bahsediyorum. Eğer bu mertebelere sırasıyla ulaşabilirseniz, ki önemli olan bu uğurdaki yolculuğun kendisinden zevk almaktır, titreşiminizi artırmış ve bu sayede yeryüzünde kalben arzu ettiklerinizi daha rahat gerçekleştirmeyi, ve hatta frekans tarafından korunma gücünü elde etmeyi başarabilirsiniz.

Tüm bunlar nasıl olacak?

Rahim gücü ve bunun tanıtımını yaptığım diğer yazılardan öğrenebilirsiniz.

ORGAZMI NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

Bu sorunun cevabı, size en zor gelen yerden olacak, bunu göze alın lütfen.

  1. Kafanızı boşaltmak: Evet ilk sırada, yakınlaşırken, kafanızı ve beyninizi tamamen boşaltmanız gerekecek. Göbeğim çıktı, selülitlerim göründü, acaba benim için ne düşünecek, yeterince iyi miyim, ne yapacağımı bilmiyorum, beni masum (ya da tecrübeli) zannetsin, (yani olmadığın gibi görünmeye çalışmak), acaba haz alabilecek miyim diyerek bedeni dinlemek, sürekli etrafı kontrol etmek, ne yapıldığını ve hareketlerini kontrol etmek, beynini boşaltamadığını gösteriyor. Bu konularda özgürleşebilmek kolay değil. Ama mümkün. Her bir düşüncenin altında bir endişe, korku, suçluluk, utanç yatıyor. Duygu sökümü ve kilit taşına inerek acıları yakmak adlı workshoplarıma gelebilir, ya da “Duygu Simyacısı” adlı kitabımda verdiğim yöntemi kullanarak kendini özgürleştirebilirsin.
  2. Öğrenilmiş Toplumsal Yargı ve Korkulardan kurtulmak: Ne yazık ki, bizim geleneklerimizde kız çocuklarını yetiştirirken, ilk sırada, onları bakire olarak evlendirebilmek için verdiğimiz öğütler, korkutmalar, duygusal tehdit ve şantajlar, erkekleri korkunç göstererek aslında onlara karşı çok çekinik ve donuk olmasını sağlamak yatıyor. Erkek çocuklarımıza tam tersini söylüyoruz. Ancak kızlarımızı saklıyoruz. Elbette ki gidip her erkeğe güvenmelerini sağlamayacağız. Ancak her insana da güvenilemez. Bunu nasıl ayırt etmesi gerektiğini öğretmek daha anlamlı olacaktır. Bunun için de anne ve babaların da çocuklarına iyi birer örnek olmaları gerekir. Yani kendi yaşantıları ve birbirlerine olan davranışlarıyla… Dayak atan bir babanın kızı, şiddet eğilimli bir erkeği tanıyamaz. Kolayca ayırt edemez.
  3. Erkeğin Başarısı: Nihayet, erkeklerin üzerine düşen göreve sıra geldi. Bir kadının orgazma ulaşabilmesi için, onun ilk önce HAYRANLIK duyduğu bir erkekle birlikte olması ve yakınlaşması gerekir. O erkeğin, kadın bedenindeki noktaları çok iyi tanıması ancak kadına sadece bedensel haz noktalarından yaklaşılmaması gerektiğini bilmesi gerekir. Bu tip hızlı yaklaşımlar kadını strese sokabilir. Kadının hormonları ile duyguların birbiriyle çok bağlantıdadır. Bu yüzden yüksek derecede duygu ve mıknatıs etkisi yaratmayı bilmelidir. Bu da bakışlarla, uzun uzun etkileyici dokunuşlarla, kimi zaman sadece uzun bir ön sevişmeyle gerçekleşebilir. Kadının orgazmı için, bedeninin o hazzı birkaç kez yakalamış ve öğrenmiş olması gerekir. Ancak ondan sonra daha hızlı bir yakınlaşma ile zevk alma konumuna gelecektir, ki o da her seferinde hızlı olmamalıdır. Vajinal orgazmın kilidini açmayı ise bir sonraki yazımda daha detaylı anlatacağım.

Cinsellikte erkek tarafından yapılan pek çok yanılgı var. En önemlilerini, sizlerin de bana yazdığı şikayet mesajlarını toplayıp kategorize ederek derledim. Aşağıda sıralıyorum:

  1. Erkeğin kadının hazzını önemsemeden, kendi hazzını çabucak elde etmesi ve kadının nasıl olsa zaten zevk alıyordur diye var sayarak tepkilerine önem vermemesi
  2. Erkeğin, yakınlaştığı kadının bedeninde KENDİ sevdiği bölgelere yönelmesi, ama kadının NE İSTEDİĞİNİ, HANGİ BÖLGESİNDEN ZEVK ALDIĞINI umursamaması.
  3. Tecrübesizlik
  4. Acelecilik
  5. Eğer kadının zevk almayacağı tercih etmeyeceği şeyler varsa, onları yapmakta ısrarcı davranması
  6. Kendisi her birleşmeye hazır olduğunda, kadının da çabucak hazır olacağını sanması
  7. Kendisi birleşmeye hazır olduğu için, kadının da hızla ve bir an önce hazır olabilmesi için sadece ve sadece haz noktalarına hızlıca bir tur atarak onun duygu ve enerji alanlarını yok sayması
  8. Sadece sex yaşamak için yaklaşması. Ya da sadece güzelliği ve dış görünüşüne gelmesi: bağ kurmayı, duygusal sorumluluk almayı ya da bir ilişki ile yaklaşmayı reddetmesi. Bundan kaçınması. Bu durumda kadının bedenini ve hormonlarını hiçe saymış oluyor çünkü kadın hormonları tek gecelik sex yaşayabilir ancak birkaç kez tekrar edildiğinde bağ kurmak ve duygusallaşmaya doğu ilerler. Bu doğasının bir gereğidir.

Sizi mutsuz edecek, doğanıza aykırı hiçbir şeye evet demeyerek başlayalım. Ancak kafanızı boşaltabilmek için çalışmalar yapmayı ve bağ kuracak erkekleri çekebilmek için kendi bağ kurma yeteceğinizi geliştirmeyi unutmayın.

Sevgilerimle,
Seda Diker