Rüya Yoluyla Rehberlik Ve Şifa

29 Ağustos 2020

Rüyalarının şifresini kırmak istiyor musun?

Hedefine doğru giderken rüyalarının sana engellerini göstermesini ve şifa vermesini istiyor musun?

Kimler katılmalı?
Düşünsenize, içinizde gerçek bir rehber, yol gösterici var. Hem de İlahi bir rehber.

Her sorduğunuz sorunun cevabını, her arzunuzun gerçekleşmesi için hangi yolu izlemeniz gerektiğini veriyor. Hatta sizin önce hangi duygunuzu ve düşüncelerinizi şifalandırmanız gerektiğine işaret ediyor, zaman içinde de şifalandırıyor.

Bunu yaşamak isteyen herkes bu workshopa katılmalıdır.

Rüyalar, ASLA bir rüya yorumu kitabından okunamaz. Çünkü her rüya, kişiye özel olarak verilir. İki kişi aynı objeyi ya da kişiyi rüyasında aynı şekilde görse bile, her ikisi için de anlamı farklı olacaktır. Çünkü rüyalar, beynin delta dalga boyunda görülür. Ve o bölge ile bilinçli zihnimizin bir iletişimi yoktur. Bu yüzden uyurken bilinçaltımızdaki  tüm engelleri, bedenimizin otomatik pilota attığı ve sürekli yarattığı kısır döngüleri kaynağıyla birlikte bulabilir ve hatta o programdan çıkabiliriz.

Ancak, rüyaların rehberliği için bu dili öğrenmek gerekir. Çok detaylıdır. Her insanın bellek kartları vardır. Rüya her ne mesaj vermek istiyorsa, size ait bellek kartlarını kullanarak bunu yapar. Ve her rüyanın en az iki veya üç farklı boyuttan farklı mesajı vardır. Daha ulvi, daha yüzeysel, daha dünyevi, daha uhrevi daha yüksek bakış açısıyla diye ayırabileceğimiz seviyelerden bilgi verir.

Bu bilgiyi aldıktan sonra, bunların gerçek hayatta işleme sokulması gerekir. Bu da sizlerin detaylı şekilde öğrenmesi gereken bir durumdur. Çünkü eğer rüyanızın gereğini yapmazsanız, onlar kesilir ya da artık hatırlamamaya başlarsınız.

Kimler katılmalı?
İçimdeki kendi İlahi Rehberimle bağ kurmak ve onun elini tutmak istiyorum diyenler.
Madem ki rüya gibi bir rehberim var, neden kullanmayayım diyenler.
Rüyaların üst düzey gizemini merak edenler.
Rüyalar yoluyla ruhsal gelişimlerini daha ileri seviyelere taşımak isteyenler.
İlahi Güç ile daha sıkı bağ kurmak isteyenler.

Rüya yoluyla rehberlik ve şifa workshopuna katılmak isteyenler aşağıdaki iletişim numarasını arayarak bilgi alabilir ve kayıt olabilirsiniz.

Tüm workshoplar hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Tel: 0535 797 81 03
0212 296 29 62