Tüm Kavramlar

4 Şubat 2022

Sevgili Dostlarım,

Hayatta her şey, yan ve yang, yani Rahim ve Rahman enerjilerden oluşur. Bunun hiçbir istisnası yoktur. Yani, bir aşk ilişkisinde ne tip arızalar yaşıyorsan, bu arızalar, içindeki Rahim ve Rahman enerjinin birbiriyle bozuk, çarpık bir ilişkisi olduğu içindir.

Haydi yeniden hatırlayalım. Her Ruh, Allah katında, henüz bireysel bir ruh olarak bütünden kopmadan önce, Birlik Bilinci’nin bir başka ifadesi olan iLAHİ sevgi okyanusunda bulunur. Okyanusta bir damladır. Ancak damla, okyanustayken, damla değil, okyanusun tamamıdır. Bu yüzden, tam ve bütün, huzurda, coşkuda, sevgi dolu bir hisle varlığını sürdürür.

Ancak bireysel bir ruh olarak uyandırıldığında, okyanustan ayrılmış gibi hisseder. Ancak içindeki damla, okyanusun tamamına sahiptir. Ve ruha bir hediye verilir. Bu hediye, sadece o ruha ait olacak bir bilgidir. Allah’ın ona bahşettiği bu bilgi başka kimsede olmayacaktır. Ki, bir puzzle’ın parçası olduğunu hatırlayabilsin. Okyanusun tamamlanabilmesi ve alt boyutlara doğru genişleyebilmesi için, bu puzzle’ın her bir parçası önemlidir. Biriciktir. Kıymetlidir.

Ancak, herkes en az kendisi kadar biricik ve kıymetlidir. Bu yüzden birlik bilincini asla unutamayız. Unuttuğumuzda boşluk hissinden kurtulamayız. Bize bahşedilen hediye, ışık ve frekanstır. Çünkü evrenin dili frekanstır. İşte bu ışık, fotonlardan oluşur. Fırın, bir enerji paketidir ve her enerji gibi bilgi taşır.

Ruh kendi hediyesi ile ilk kez bir bedene yollandığında, 7. boyutan başlar. 7. boyutta, androjen (hem erkek hem kadın) bir bedene sahiptir. Orada bilgisini bütünün hayrına kullanarak karanlığa ışığı yakması gerekmektedir. Ancak bu bilgiyi kendi lehine bencilce kullanmaya başlayınca, 5. Boyuta düşer. 5. boyutta, artık o fotonların bir kısmı, dışarda kalmak zorundadır. Onun yerine alt boyutun karanlığından biraz bedenler.

Burası ikiz ruha ayrıldığımız yerdir. Fotonlarımız birbirini kopyalayarak eril/Rahman ev dişil/Rahim olarak karışık bir şekilde iki farklı bedende durmaya başlar. Bu ikiz fotonlar birbirleriyle her daim anlaşabilir. Birbirine bilgi verir. Birinin gelişimini öbürü de okuyabilir. Onlar birbirini arar ve daima severler. Mıknatıs gibi birbirlerini çekerler.

3. boyuta düşerken, binlerce parçaya ayrılırız. Bu parçalar, Hz. Mevlana’nın bir aynanın kırık parçaları diye tasvir ettiği , geçmiş, şimdi ve gelecek zamana, boyutlar arasına dağılan diğer veçhelerimizdir. Bazıları ile birlikte doğarız. Potansiyel eşlerimiz, ailelerimiz yakınlarımız olurlar.

Ancak, bu doğumla birlikte, ikiz fotonlarımız da her birine serpiştirilir. Ve her ruh, doğarken oluşturduğu hayatta, kavramlara da ikiz fotonlarını serpiştirir. Yani, bu hayatta hangi konuda uğraşıp gelişecekse, o konu başlığının da enerjisi, aynı fotonların prensibi ve bilgisi ile etkilenir.

Kavramların Dili

Bu kavramlar, Bereket, Haz, Özgürlük, Evlilik, Yakınlık, Erkekler, Kadınlar, Para (bereketten farklı bir kavramdır) Zaman gibidir. Ve hemen hemen her birimiz bu kavramların pek çoğunda ustalaşmak ve kendimize kolayca çekebilmek için uğraşırız.

İşte Rahman ve Rahim kavramını çalışırken, bir tanrıça Kadın, öncelikle her bir kavramın içinde, kendi Rahman ve Rahim’i arasındaki kavgayı bulup dönüştürmelidir. Yani, bereket kavramını ele alalım. Bereket tek başına ikiz fotonlarını taşır. Eğer 5. boyuttan 3. boyuta düşerken hangi tohum yargıyı, hangi ego davranışlarını, hangi duyguları taşıdığını bulabilirsen, ve hatta ikiz ruhların birbirine olan anlaşmazlıklarını tam olarak tespit edebilirsen, bunun bir kopyasını her yerde göreceksin.

Örneğin, benim kendi 5. boyut hikayemde, ikiz erkek parçam, bir anda korkuya kapılarak, Allah ile bağını kesiyordu. Bu yüzden benimle yani ikiz eşi ile birleşerek, kundaliniyi yükselterek birleşmeyi, sevişmeyi reddederek, dünyanı korumak için savaş açmayı uygun buluyordu. Ve kadın tarafım ise buna çok öfkelenerek, eril enerjiyi lüzumsuz, korkak, şiddet yanlısı, zayıf buluyordu. Kalbini kapatıyor ve erkeğin savaşını kaybetmesine sebep oluyordu.

Düşüş hikayesi ile birlikte, kadın ve erkek taraflarım birbiriyle hiç anlaşamadı. Kadın hep kalbi kapalı, cezacı erkeğe kendini yetersiz hissettiren biri oldu. Erkek tarafım ise, kadından kaçan, ona gideceğine çok eşli ve kolay kadınları seçen biri oldu.

Bu dinamiğe bakıldığında, bereket kavram çalışmasını kolayca çözecek dinamiği bulmak sadece 15 dakikalık bir meditatif enerji okuması ile yapılabilir.

Bereket’in Cinsiyeti

Bereket için önce gözlerini kapat. Burnundan derin nefesler alıp vererek tüm kaslarını gevşet. Sessizleş ve uygun bir meditasyon müziği ile derinleş.
Hayalinde karşına bereketi bir enerji kolonu olarak çağır. Onun karşında durduğunu hayal et.

Ve bereketin enerjisini karşıda oku. Yakınlaşıyor mu uzaklaşıyor mu kibirli mi yumuşak mı, fark et. Sonra onda bulduklarının sana hangi duyguları verdiğini bul.
Her bir duyguyu toprakla. Hem de uzun uzun toprakla.
En dipte kabul edemediğin şey nedir? Fark et.

Ve bu kabul veremediğin şey her ne ise, o her başına geldiğinde hangi reaksiyonları verdiğini listele.

Aynı şekilde bereketin enerjisine gir.
Onun gözlerinden kendine bak.
Kendi bedeninin bereket gözüyle kibirli mi uzak mı yakın mı sıcak mı nasıl göründüğüne bak Ve berekete bunlar ne hissettirmiş? Gerçek bir insan gibi oku.
Sonra bereket sana kendini topraklasın.
Onun sende kabul veremediği nedir?

Buna bakıldığında kavram ve sen biriniz Rahman biriniz Rahim özelliği bedenlediğinizi göreceksiniz. Birbiriniz için. İşte burada, rahman ve rahim arasında duygu sökümü ve tohumlama yapılmalı. Bu işlem sadece 20 dakika sürer.

Daha sonra, ego reaksiyonlarınızı yapmayı kesmek gerekir.

Son aşama ise, ortaya çıkan sonucu, Yaşayan Meditasyon olan Rahman ve Rahim meditasyonu içine yerleştirmektir.

Örnek bir Bereket Çözümü

Yukarıdaki örnekte, benim bereketim Rahim rolünü ben ise Rahman rolünü üstlenmişim. Okuma sonucu bunu keşfettim. Bu yüzden tıpkı kadın tarafımın erkeğe saygı duymayışı, zayıf buluşu ve pek de sevmeyişi gibi, bereket de bana pek fazla yanaşmıyordu. Bana güvenmiyordu. Ben ise berekete ulaşmak için çok fazla uğraşmak çok zaman harcayarak köleleşmek zorunda olacağımı, hep bereketimi korumak için çok savaşmak çarpışmak rekabet etmek zorunda olduğumu sanıyordum.

Bu duygu sökümü sonrasında birbirine istekle hevesle sevgiyle kavuşan bereket ve ben, Yaşayan Meditasyona yerleştirildi.

Ve bankacılıkta çok uğraşıp yorgun düştüğüm para kazanma sistemim tamamen değişti. Aşkla yaptığım ve hiç yorulmadığım şimdiki işimde bereket çok kolaylıkla akmaya başladı.

Kavram çalışmaları, bireysel seanslarla da yapılabilir, ancak Tanrıça Kadınlar Okulu ya da Kundalini ve Rahim Gücü eğitimlerinde de uygulama olarak öğretiliyor.

Aynı çalışmayı, haz alamayanlar, özgür hissedemeyenler, erkeklerle barışamayanlar, vs. tüm kavramlar üzerinde aynı şablonla çalışabilir.

Sevgilerimle