Bir Duyguyu Dönüştürmek

14 Mart 2022

İnsan duyguları çok kuvvetli enerjilerdir. Artık onların enerji olduğu, bedenimizden dışarıya doğru dalga dalga yayıldığı, frekansının matematiksel olarak ölçüldüğü kanıtlandı. Hem bilim adamları hem de doktorlar, artık bu konuda hemfikirler.

Bu yüzden, duygularınız aynı zamanda sizin gerçekliğinizi yaratırlar. İşte bu, çok kritik bir noktadır. Eğer inanmazsan, hayatının sonuna dek, sanki dışarda bir hayat varmış da tesadüfi olaylar zinciri olurken, sen o olaylar içinde bir kurban gibi kendini korumaya almalıymışsın diye düşünürsün. Hayatın uykuda geçer. Olaylar içinde kendi sorumluluğunun olduğunu unutursun. Sağa sola öfke, kin saçar, insanlara gücenir, beğenmediklerini eleştirirsin. Dedikodu yaparsın. Ve kendine asla bakmazsın.

Ama eğer duygularının çok büyük birer enerji kaynağı olduğunu hatırlar, olayların onlar yüzünden şekillendiğini hatırlarsan, hayatını çözebilir, istediklerini elde edebilir, hatta hayatında bir sonraki olayın nasıl bir şey olacağını tahmin edebilirsin. Hayat bir oyundur ve eğer çözebilirsin çok eğlencelidir.

Duygular Neleri Etkiler?

  1. Hayatında sürekli tekrar eden kısır döngülerden duyguların sorumludur. Temizlenmesi gereken duygu dönüştüğünde, esaretten kurtulursun
  2. Duygusal ilişkilerin buna göre şekillenir. Yani eğer daha çok korku bazlı duygun varsa, hep eksikli ve arızalı tipleri çeker, sevgi bazlı duygulara sahipsen, tamlık ve bütünlük yaratan şahane ilişkiler yaşarsın
  3. Halen başlamış bir ilişkide, ona hiç söylemediğin korkuları, değersizlik, suçluluk, utanç, kaybetme korkusu gibi duyguları ona yollarsın. Çünkü her ilişkide bir hard disk bulunur. Her iki kişi de o hard diske veri yollar ve bilinçaltı düzeyinden birbirini okur. Böylelikle bir ilişkiyi hiçbir şey söylemeden, hata yapmadan da bozabilirsin.
  4. Bereket, aşk, evlilik, güzellik, yeni bir ev, yeni bir iş, terfi gibi istediğin şeyleri hayatına duygularınla çekebilirsin. Bu konuda engelin varsa, korkun da var demektir.

Duyguların Gücü Nedir? Duygu vampirleri Kimdir?

Eğer evrende yalnız değilsek, muhakkak diğer galaksilerde yaşayan yüksek varlıklar biz insanlardan bir konuda çekiniyorlardır. O da bizim öfkelenme gücümüz… Evrende pek çok çeşit varlık vardır elbette. Ancak insan ırkının hepsinden daha yüksek potansiyeli, duygularında gizli. Çünkü öylesine güçlü enerji merkezleri ki, bizim kadar duygusu olmayan varlıklarda, normal bir insanın öfke patlaması bir atom bombası etkisi yaratabilirmiş.

Elbette kuramsal bir konu bu, ancak duyguların ne kadar önemli enerji araçları olduğunu buradan anlamanızı istedim. Bu arada, bir varsayımdan daha bahsedeyim. İçinde yaşadığımız Matrix, bizi 5. boyuta çıkmaktan alıkoyuyor. Yani biz 5. boyutun titreşimsel seviyesine stabil bir şekilde çıkamazsak, bedenimiz eskidikçe 4. boyut diye bir arafa düşüyoruz. Ve oradan yeniden doğmak ya da enerjimizi yükseltene kadar oradan çalışmaya devam etmek zorunda kalıyoruz.

Bu eğer böyleyse, duyguların temizlenmediği taktirde, 4. boyutta burada yarattığımızdan çok daha hızlı ve canlı yaratımlar yaptığımız için, cehennemimizi ya da cennetimizi yaratıyoruz.

Bu arada, 4. boyutta var olan diğer uzaylı ırklar ise, söylenti o ki, bize negatif enerji yani korku, suçluluk, utanç, pişmanlık, öfke, nefret aşıladıkça, ortaya çıkan negatif enerjiden besleniyormuş. Tıpkı bir vampir gibi…

Şimdi…

Eğer bunun sadece bir masal olduğuna inanıyorsanız, sadece biz insanlar arasındaki enerji vampirlerini düşünün. Birisi size kötü enerji, üzüntü, utanç, öfke hissettirdiği anda, sizin pozitif enerjiniz onun alanına gidiyor. Bu artık kanıtlanmış.

Eğer sizin alanınızda kıskançlık varsa, başka birinin kıskançlıkla bakması, size nazar değmesine sebep olabiliyor. Yani nazar size sık sık değiyorsa, bu övünülecek bir şey değil. Hemen değişmesi gerek. Nazar değdiğinde, bil ki karşı tarafa denk gelen düşük bir duygun var. Aynı şey büyü için de geçerli.