Cinsel Hazzı Yakalamak

7 Ekim 2020

Sevgili Dostlarım,

Hepinize Merhaba. Pek çok kadının orgazma ulaşamadığını bir önceki yazımda belirtmiştim. Orgazm olamıyorum yazımı buradan okuyabilirsiniz.

Bu kez, bunun için adım adım yapabileceklerinizi paylaşmak istedim.

Öncelikle hatırlayalım. Orgazmı yakalayabilmenin ilk şartı, yakınlaşma başladığı andan itibaren beyninizi ve düşüncelerinizi boşaltabilmekti. Bunun için yardım alabilirsiniz elbette. Ancak bu biraz da sizin elinizde.

Orgazmı yaşayabilmenin ikinci şartı ise, doğru erkekle birlikte olmaktı. Erkeğin de kadın bedenini, hormonlarını, ruhunu ve duygularını çok yakından tanıması, çok önemli bir rol oynuyordu. Çünkü onun acelesiz ve enerjiyi yüksek tutacak şekilde yaklaşması, kadının duygularını da ön plana alması önemliydi.

Erken boşalma, kadını yargılama, kadının isteklerine değil, kendi isteklerine göre hareket etmek gibi bazı önemli yaklaşımları düzeltmesi gerektiğini, hatta bunu düzeltmenin de erkeklerin zannettiğinden çok daha kolay olduğunu da buradan belirtmek isterim.

Bunun için başka bir yazımda sizlerle erkeğin kendi başına yapabileceği egzersizleri paylaşabilirim.

KLİTORAL ORGAZM

Klitoris, pek çoğunuzun bildiği gibi, erkeğin penisine denktir. Yani haz açısından, minik bir penis gibi hareket eder. Bir kez boşaldıktan sonra, artık yakınlaşmaya devam etmek için, çoğu insanın biraz ara vermesi ve enerji toplaması gerekmektedir.

Klitoral orgazm için çoğu erkek, sadece o bölgeye uyarı vermeye derhal başlar. Ancak kadınlar için, özellikle duygusal uyarı, elektrik akımı, gözler ve bakışmaların, sözlerin ses tonunun mıknatıs etkisi atlanmamalıdır.

Burada bilmemiz ve hatırlamamız gereken şey, erkeklerin daha mekanik ve daha bedensel bölgelere doğrudan verilen uyarıya odaklanmasının yeterli olmadığıdır. Daha çok enerji, duygu, manyetik alanın, yani görünmeyen dünyanın da çok önemli bir uyarı aracı olduğudur. Bu şekilde yakınlaşmalar hem kadın hem de erkek için çok daha doyurucudur.

Eğer hala hiç orgazm olamamışsanız, lütfen öncelikle duygu bağı kurduğunuz biri ya da çok usta çok deneyimli bir erkekle beraber olarak bunu öğrenin. Beden bir kez öğrendikten sonra işiniz daha kolay olur.

VAJİNAL ORGAZMA GEÇİŞ

Bir kadının vajinal orgazmı öğrenebilmesi birlikte olduğu erkeğe bağlıdır. Onun sağlıklı olabilmesi açısından bu aşamaya geçebilmesi çok önemlidir. Vajinal haz için öncelikle şunu bilelim ki, kadının iki farklı alanda orgazma gitmesini aynı anda beklememek lazım. Yani, hem klitoral hem vajinal uyarı aynı anda olmamalı. Klitoris bölgesine hiç uyarı vermemeye özen göstererek ön sevişme, duygu, gözler, dokunuşlar, her türlü mıknatıs etkisi uzun uzun yaşatılmalı. Kadının bedeninin uyarılarak ilk kez açılması, hemen temas olabilir anlamına gelmesin. Birkaç seviyede açılma beklenmeli ve temas ondan sonra yaşanmalıdır. Yani birleşme.

Bunu ancak sevgiyle, bağ kurarak, size yatırım (manevi) yapmaya hazır bir erkekle şefkatli ve sabırlı bir erkekle ve kadınlar konusunda deneyimle ve usta bir erkekle yaşayabilirsiniz.

G NOKTASI

G noktasını vajina duvarının üst veya üst yan bölgesinde, pütürlü ve küçük bir madeni para büyüklüğünde bir yerdir. Allah’ın o bölgeyi kadınlara bahşetme sebebi, orgazmik bir doğum yaşamalarına izin vermektir. Yani aslında, yeni doğan bebeğin çok sağlıklı ve son derece yüksek frekansla doğmasına izin verecektir.

Eğer internet üzerinden araştırırsanız, bu bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz. G noktası uyarıldıkça rahim bi şemsiye gibi açılarak aşağıya doğru iner. Aynı anda vajina duvarlarından henüz kaynağı belli olmayan bir sıvı toplanmaya başlar. Bu sıvı neredeyse bir sürahi dolduracak kadar olabilir. Çünkü rahim doğuma hazırlanıyordur ve o sıvı ile bebeği kaydırarak dışarıya verecektir. Üstelik muhteşem bir hazla.

G noktası, hamile olmayanların da keyif alabilecekleri bir noktadır. Kendi başınıza da g noktanızın yerini keşfetmek isterseniz, tek başınıza yatakta yüzükoyun yatarak parmağınızla o noktayı, doku farkından ayırt ederek bulabilir ve hafifçe baskı uygulayabilirsiniz. Önceleri biraz acı hissederseniz korkmayın. O bölgeye aynı zamanda kadınlık, cinsellik, değer duygunuz ile ayıplar ve yasaklar ile utançlar ve suçluluklar ile ilgili pek çok bilinçaltı yargı ve duyguları yerleşir. Ve ilk önce dearmouring denilen bir işlemle açılması gerekir. Siz kendi başınıza da parmağınızla o bölgeye baskı uygulayarak bunu açabilirsiniz.

Sadece bir çeşit ağlama gelecektir. Ve neden ağladığınızı iç sesiniz size söyleyecektir. Ancak bu kısa acı yerini hazza bırakacaktır, endişelenmeyin.

GÖBEK, KALP BEYİN ORGAZMLARI

Daha üst bölgedeki hazlara ulaşabilmeniz için, öncelikle kundalini terapisi almanız gerekmektedir. Çok yüksek hazza bir anda bir partner ile ulaşırsanız, her ikinizde de korkular ya da acı verici ürkütücü duygular tetiklenebilir: zaten ikiz ruhumu buldum diyerek bana heyecanla gelen pek çok kadının ilişkisi bu sebeple bozulmaktadır.

Korku eşiğini geçen bir kişi uzaklaşmaya başlar. Kendi içine döner.

Eğer bu terapiyi uygulayabilirseniz, alt 3 çakralar, yani kırmızı, turuncu ve sarı çakralar temizlenir. Bundan 10 gün önce yazdığım “İlişkilerde hangi seviyedesin?” yazı dizimi okumanızı tavsiye ederim. 3 bölümden oluşan yazımın ilkine buraya, ikincisine buraya, İlişkilerde hangi seviyedesin?-3 başlıklı son yazıma ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bu kez artık kalbiniz açılmaya başlar. Bu işlen size daha çok ilahi güç ve korunma getirecektir.

Sevgilerimle,
Seda Diker

TAVSİYE KİTAPLAR

  1. HAZ
  2. Duygu Simyacısı

TAVSİYE WORKSHOPLAR

  1. Kundalini ve Rahim Gücünü Kullanmak (yakında)
  2. Duygu Sökümü ve Tohumlama
  3. Kilit Taşını Bulmak ve Acıları Yakma Rehberi
  4. Flört ve İlişkilerin Matematiği ile Tanrıça Duruşu