Yaşayan Meditasyon Nedir?

5 Şubat 2022

Sevgili Dostlarım,

Hayatınızdaki aşk, partner, sevgili, eş ile olan ilişkiniz, Rabb’inizle olan ilişkinizle aynıdır. İlahi Eril ile olan ilişkiniz, bire bir hayatınızdaki ilişkileri tezahür ettirir. Hz. Mevlana boşuna söylememiştir; “Hakiki AŞK, Rabb’e olmalıdır.” Ancak bu söz, sizin gerçek bir insanla aşk yaşamanızı engellemez. Tam tersine, sizin kader planınızda yer alan ve bilinçaltını kayıtları yoluyla sürekli tekrar eden yaralı, hasarlı ilişkilerden korur.

Adına ister Rabb’im de… İster İlahi Var’lığım, ister Yüksek Benlik, istersen ilahi Güç ya da Evren de… İstersen İlahi Sevgi de… Hepsi aynı frekansı anlatır. Fark etmen gereken şey, Yüce Yaradan’ın seni büyük bir aşkla sevdiğidir. O’nun tarafından sevildiğini hatırlamandır. Ve aynı aşka TUTKUYLA karşılık vermendir. Bunu başarabildiğinde, aslında hayat içinde insani boyutta tutkuyla aşkı ve güveni bir arada bulabilirsin.

İşte Yaşayan Meditasyon, bu İlahi aşkı, insani aşka dönüştürebilmen ve hayat içinde kadersel döngülerinden çıkarak, daha mükemmel ve yüce olanı hayatına çekebilmen için tasarlandı.

IŞIKLI VE KARANLIK PARTNERLER

Her insan, potansiyel eşlerle doğar. Bunlar 144 kişilik bir ruh ekibidir. Ancak kişi, ışıklı olanı mı yoksa kadersel planı olan karanlık taraftan mı eş seçeceğini kendisi belirler. Eğer egodan, karanlıktan partner seçersen -ki bu kendi üzerimizde hiçbir işlem yapmadan, kaybetme korkuları, öfke, hırs, kıskançlık, ölüm korkusu, suçluluk, utanç gibi duyguları bastırıp unutarak yaşadığımızda olur- o zaman hep bilinçaltındaki kayıtlar acı acı kendini tekrar ederler.

Bir de ışık partnerlerimiz vardır. Onlar, bizim ikiz ruhumuzdan ilk kez koptuğumuzdaki bilgiyi, frekansı, ışığı parça parça taşıyan kişilerdir. Onlar potansiyel eş ruhlarımızdır ancak hakiki değilse bile gölge ikizlerimizdir. Kendimizi temizleyerek, devam edebilirsek, o güzel ruhlar bize eş olarak çekilirler.

Ve elbette eğer hayatınızda bir partner varsa, eş varsa, o eşle olan ilişki dinamiğinizi düzeltmek için de bu çalışma gereklidir.

İşte Yaşayan Meditasyon, bu şekilde size ikiz ruh ışığınızı taşıyan potansiyel partnerleri çekmek, ya da var olan eşinizle olan ilişki dinamiğinizi düzeltebilmek için uygulanmalıdır.

NASIL YAPILMALI?

Rahman ve Rahim olan Allah’ın sana bahşettiği nefes, adı üstünde, eril ve dişil olarak iki parçalıdır. Onlar birbirine aşıktır, birbirinin tamamlayıcısıdır. Bu meditasyonda, Rahmanı mükemmel ve hayran olduğun bir erkek olarak ve rahimi ise mükemmel yumuşacık şifalandırıcı güzel bir dişi olarak hayal edebilirsin.

Bu meditasyon boyunca sen kadın isen Rahim, erkek isen Rahman rolünü üstlenmeli ve meditasyon boyunca çalışmanı bu şekilde yapmalısın.

Önce, sağ elini kalbine sol elini göbek deliğine koy. Sakın araya bir yastık alma. Rahim olarak Rahman’a sarılıyor gibi hayal edeceksin. Ancak bir yastıkla değil, avuçların kendi bedenini hissetmek, bedenin de avuçlarını hissetmek zorundadır. Onları meditasyon boyunca kendi bedenine bastırarak minik daireler çiz. Hiç durmadan bunu yap.

Arada derin bir nefes al. Ve ağzından verirken aslında kalbinden onun kalbine enerjini sevgini nüfuz ettirircesine yolladığını hisset. Bunu hissedemezsen, meditasyon işe tam olarak yaramayacaktır. Bu yüzden hisleri gerçekten yaşayabilmek ve bedende titreşimini hissetmek zorunludur. Elleri ve nefesi kullanmak bu yüzden önemlidir.

Hayalinde kalbini onun kalbine yaslayarak sarılııyorsun.

Bu meditasyon, aslında kalbini açmak ve sırat köprüsündeki yolculuğunu yaşarken başlatmak için kurgulanmıştır. Bu yüzden, rahmanın içine ve rahimin içine ayrı ayrı girecek ve onun adına onun gözleri ve bedeninden karşındakine bakacaksın. Ona erkek bedenindeyken güven verici bir sevgiyi %100 akıtmak ve kadın bedenindeyken %100 şüphesiz ve yargısız sevgi aktaracaksın. Düşün bu ikisi karşılıklı ful kapasiteyle aktığında, bir elektrik akımı başlıyor. Bunu hissettiğin anda kalbinin açılma işlemi başlıyor.

Meditasyon boyunca görevin, bu elektriği hissederek orada tutabilmekten geçiyor. Daha sonra erkek ve kadın döne döne öpüşmeye başlıyor. Burada hayal etmen gereken şey, ruhların ve enerjilerin, ışıkların birbiriyle DNA sarmalı gibi dönerek BİR olması. Tutkuyla ve hazla BİR olması. Çünkü İlahi olan, Tutku ve Haz ister. O, kalbindeki ve bedenindeki tutku ve hazzı yaşaman ve bu duygularla hayatının akışını yaşamanı diler. Ancak bu tutku ve hazzın sana neyi getireceğini Allah kendi belirlemek ister. Sen şu kişi gelsin bu kişi olsun demezsin.

Buraya çok dikkat etmelisin.

Yoksa yaşayan meditasyon çalışmaz. Etkisiz kalır. Çünkü İlahi olan karanlığa hizmet etmez.

RAHMAN ENERJİSİ

Allah her yerdedir. Her şeyi ve herkesi kapsar. Rahman olan ise İlahi Eril gücü temsil eder. O’dur. Evrende her yaratılmış varlığın, hayvanlar, bitkiler, mineraller, virüsler, insanlar ve tüm uzaylı ırklar, yıldızlar, planetler, toz zerreleri dahil, birlikte müthiş bir uyum içinde dönerek büyük bir ivmeyle, tutkuyla ve hazla hareket eder. Hz. Mevlana’nın dönmesi işte bu yüzdendir. O’na uyumlanmak ve kendini teslim etmektir.

Ancak bu yüce enerjinin aslında HAKİKAT olduğunu da hatırlatalım. Oraya kendini bırakır da kendi küçük egosal ajandalarını terk edebilirsen, hakikate yani yeryüzündeki cennetine kavuşursun. Senin yapman gereken sadece doğru duyguda durmaktır. Ve Rahman enerjisi sana hareketiyle yaşayacaklarını getirir. Her şey bu yüzden Allah’tandır. Ama her şey bu yüzden biraz da senin duygu durumunla şekillenir. Ve kader planın, eğer bu Rahman enerjisine tam teslim olmazsan işlemeye başlar. Ders alarak zor yoldan ilerlersin.

Yaşayan meditasyon ile, sevgi ve ışıkla, acılara girmeden hızlıca dönüşmek hedeflenir.

GİRDAP

Meditasyonun son kısmında, öpe öpe tutku ve haz oluşturarak yüksek frekansa ulaşınca, dönmek sana bir güçlü girdap enerjisi oluşturacak. Mıknatıs gibi merkeze çekileceksin. İşte o anda, o mıknatısa bilincini bırakırsan, beyin kısa süreli olarak düşünmeyi kendiliğinden kesecek. İşte orada ne kadar kalabildiğin, yani düşünmeden kalabildiğin, meditasyonun başarı hızını belirleyecek.

Son olarak, bu meditasyonun adı neden yaşayan meditasyon? Bunu da hatırlatayım. Meditasyon her gün yaşadığın ilişki deneyimlerini etkilemeye başlayacak. Ve sen, kendi mevcut ilişkinde eksik olan yerleri o kişiyi düzelterek DEĞİL, içine dönüp meditasyondaki Rahman enerjisine ihtiyaç duyduklarını enerjetik ve duygu olarak ekleyerek dönüştürebilirsin.

Bu yüzden her gün revize etmen, ekleme yapman gerekecek.

Sevgilerimle,
Seda Diker